‘BELIEVE’ het ‘VERTROUWEN’  is er wéér het vlammetje wat hopelijk gaat leiden naar een groter vuur in mij!
Na mijn bekendmaking begin 2020 te stoppen met darts viel er een last van me af…
Ik vocht letterlijk tegen een leger en wist geen andere weg dan te stoppen maar nu een tijd later voel ik het weer het strijdlustige is weer terug ik wil er voor gaan mijn privé problemen zijn achter de rug ik ben uitgerust en ben klaar om het BARNEY ARMY weer naar overwinningen te leiden ‘ARE YOU WITH ME SOLDIERS!’
Ik heb uiteraard jullie steun wel weer voor de volle 100% nodig om het grote podium weer te betreden.

Dat betekent dat ik weer iedere dag keihard aan het trainen ben om de top weer te halen maar ook tijd maken voor leuke dingen zoals mijn dartsclinics waarin ik jullie persoonlijk kan ontmoeten. Er is dan genoeg tijd om de vragen te stellen die je altijd al wilde stellen aan mij. Maar ook zul je wat tips & tricks leren waarmee je in je eerstvolgende partij een voordeel kunt hebben op je tegenstander. Je leert dus zeker wat op het gebied van darten maar vooral de gezelligheid, plezier maken en dus ontspannen tijdens deze clinics is het belangrijkste voor mij!
De ‘Barneys Darts Experience’ geven wij tegenwoordig op een prachtige locatie “Sportcafe de Veur” aan de Prismalaan 40 te Zoetermeer waar je mijn dartsclinics kunt beleven. Op deze locatie geven we clinics tot maximaal een 35/40 personen dus met je bedrijf of vereniging kun je ook hier terecht en zelfs iets eten (snacks) voordat de clinic begint als je trek hebt of van wat verder weg komt, zie de foto’s verderop op deze pagina van de locatie.
Uiteraard kun je mij ook boeken voor clinics en demo’s op locatie (op maat) voor uw bedrijf, instelling, vereniging of evenement, daarvoor kun je bellen naar +31 (0)6 340 22 355