‘BELIEVE’ het ‘VERTROUWEN’  is er wéér het vlammetje wat hopelijk gaat leiden naar een groter vuur in mij!
Na mijn bekendmaking eind vorig jaar te stoppen met darts viel er een last van me af…
Ik vocht letterlijk tegen een leger en wist geen andere weg dan te stoppen maar nu bijna een jaar later voel ik het weer het strijdlustige is weer terug ik wil er voor gaan mijn privé problemen zijn achter de rug ik ben uitgerust en ben klaar om het BARNEY ARMY weer naar overwinningen te leiden ‘ARE YOU WITH ME SOLDIERS!’
Ik heb uiteraard jullie steun wel weer voor de volle 100% nodig om het grote podium weer te betreden.

Dat betekent keihard trainen om de top weer te halen maar ook tijd maken voor leuke dingen zoals mijn dartsclinics waarin ik jullie persoonlijk kan ontmoeten. Er is dan genoeg tijd om de vragen te stellen die je altijd al wilde stellen aan mij. Maar ook zul je wat tips & tricks leren waarmee je in je eerstvolgende partij een voordeel kunt hebben op je tegenstander. Je leert dus zeker wat op het gebied van darten maar vooral de gezelligheid, plezier maken en dus ontspannen tijdens deze clinics is het belangrijkste.
Sinds 1 november 2020 is de naam gewijzigd in ‘Barneys Darts Experience’ dit is mijn winkel in Den Haag waar je 3 verschillende clinics kunt beleven te weten Silver, Gold en Platinum.
Uiteraard kun je mij ook boeken voor clinics en demo’s (op maat) voor uw bedrijf, instelling, vereniging of evenement, daarvoor kun je mailen met info@all4entertainment.nl tav. Jerry van Vianen