Barney Army… Guess who’s back?

‘BELIEVE’ het ‘VERTROUWEN’  is er wéér het vlammetje wat hopelijk gaat leiden naar een groter vuur in mij!
Na mijn bekendmaking eind 2019 te stoppen met darts viel er een last van me af…
Ik vocht letterlijk tegen een leger en zag geen andere weg dan te stoppen… Maar nu bijna een jaar later voel ik hét weer het strijdlustige in mij is weer terug en ik wil er voor gaan! Mijn privéleven is op orde en ik ben uitgerust, klaar om het ‘BARNEY ARMY’ weer naar overwinningen te leiden.
Ik heb uiteraard jullie steun wel weer voor de volle 100% nodig om het grote podium weer te betreden.
‘ARE YOU WITH ME SOLDIERS!’

Dat betekent vanaf nu keihard trainen om de top weer te halen maar ook tijd maken voor leuke dingen zoals mijn dartsclinics waarin ik jullie persoonlijk kan ontmoeten. Hier haalde ik de afgelopen tijd mijn kracht weer uit om door te gaan na zoveel mooie complimenten zowel live als online. Er is tijdens de ‘Darts experience’ genoeg tijd om de vragen te stellen die je altijd al wilde stellen aan mij. Maar ook zul je wat tips & tricks leren waarmee je in je eerstvolgende partij een voordeel kunt hebben op je tegenstander. Je leert dus zeker wat op het gebied van darten maar vooral de gezelligheid en ontspannen tijdens deze Darts Experience is heel belangrijk!
Vanaf 13 november 2020 jl. is de dartsclinic 2.0 klaar dan wijzigt de naam in ‘Barneys Darts Experience’ je zult veel meer voelen zien en ervaren een echte DARTS EXPERIENCE dus. De dartswinkel ligt aan de Goudsbloemlaan 3 te Den Haag, hier kun je terecht voor sportprijzen én darts artikelen. Maar ook om de DARTS EXPERIENCE te ervaren, dus gezellig met een groepje vrienden, collega’s, familie-uitje of als bedrijfsuitje. We bieden 3 soorten clinics aan Silver, Gold en Platinum.
LET OP de Platinum Experience is vanaf april weer te boeken ivm het weer.
Voor een (besloten) bedrijfsuitje of bedrijfsfeest op locatie kun je even mailen voor info naar info@all4entertainment.nl
tav. Jerry van Vianen

 

 

 

 

Uiteraard kun je mij ook boeken voor demo’s / Clinics op maat voor uw bedrijf, instelling, vereniging of evenement
daarvoor kun je mailen met jerry@barney.nl of bellen met +31 (0)6 340 22 355

*LET OP gekochte dartclinics vouchers zijn vanaf aankoopdatum een jaar geldig!
Eerder gekochte vouchers die voor of tijdens de corona periode zijn gekocht blijven geldig echter is restitutie is niet mogelijk.